STAGE

KEGA

KEGA

Een goede start.

Op 7 februari ben ik gestart met mijn eerste stage bij het bedrijf Kega in Sassenheim.

Het doel van deze stage was om te ontdekken hoe dit vak in de praktijk er uitziet, kijken hoe ik het wer- ken binnen een team ervaar en of dit het vak is waar ik verder in wil gaan en meer over zou willen gaan le- ren. Ook is het natuurlijk de bedoeling dat ik op deze stage nieuwe dingen ga leren en onderzoeken.

Bij Kega zijn er verschillende teams zoals, E-com- merce, Marketing, Developers ect. Zelf zit ik bij team Content, daar werk ik mee aan projecten voor mer- ken zoals Primera, Xiaomi en Kega zelf. Ik heb gepro- beerd zoveel mogelijk met het team mee te werken en dat is goed gelukt. Natuurlijk doe je er af en toe wel iets langer over, maar dat is niet zo heel raar en dat mag natuurlijk ook gewoon.

Aan het begin van mijn stage was het eventjes wen- nen. Maar na een paar weken mee gedraaid te heb- ben, moet ik zeggen dat ik goed op mijn plek zit. Daarom kan ik wel zeggen dat ik het een geslaagde stage vind.

Als ik dan terug kijk naar mijn doel van deze stage of dit wel echt iets voor mij is, ben ik er wel van overtuigd dat ik hiermee verder wil gaan. Ook heb ik gemerkt dat mijn basiskennis over bepaalde onder- werpen en programma’s een stuk beter is geworden

Klik hier om het stage verslag te bekijken.

10

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *